News

Tablouri canvas personalizate

Printarea pe panza canvas. Cum se face? Cand aleg panza si nu hartie foto? Pai este simplu. Se alege panza din acelasi motiv pentru care pictorii aleg sa picteze pe panza.  Hartia foto se alege atunci cand redarea culorilor si a claritatii este scopul principal. Textura panzei aduce ceva special, adauga valoare artistica. Noi printam tablouri canvas pe trei tipuri de panza. Panza mata, panza lucioasa si panza de bumbac natural. Panza mata si lucioasa are o textura mai fina si reda cel mai bine imaginea si culorile. Panza de bumbac natural are o textura mult mai evidenta, avand un aspect mult mai artistic, mai aproape de pictura decat de fotografie. Alegerea tine pur si simplu de preferinte si buget, panza de bumbac naturala fiind un pic mai scumpa. Deasemenea, tablourile canvas printate de noi le primiti gata de pus pe perete, intinse pe sasiu de lemn. Agatatorile si penele de intindere ulterioara sunt si ele incluse. Trebuie doar sa mai bateti un cui in perete si gata.

Pentru a va bucura de tabloul canvas personalizat pentru cat mai multi ani este important sa nu fie expus intr-o zona in care bate soarele direct in el. Actiunea razelor UV vor decolora in timp imaginea. Marimea tabloului ideala pentru o sufragerie clasica este de 50x70 daca puneti un singur tablou sau de 30x40 daca puneti doua sau trei in linie. Printarea se face pe imprimanta Canon cu 12 culori, folosim doar cerneala pigment ink originala Canon si garantam calitatea. Cel mai important lucru pentru ca tabloul sa arate bine este rezolutia imaginii. Ideal, o imagine trebuie sa aiba macar 4gb si sa fie cat mai clara astfel incat la printarea pe o dimensiune mare toate aceste calitati sa se mentina. Recomandam sa alegeti imagini care nu au fost decupate sau descarcate de pe retele media deoarece aceste imagini au rezolutia foarte redusa. Dar daca vrei sa faceti cuiva o surpriza, puteti lua chiar si o poza de Facebook sau Instagram daca vreti sa fie un cadou secret. Va trebui insa sa comandati o marime de maxim 30x40 ca sa arate bine.

Cand comandam un tablou canvas personalizat? Pai se se preteaza pentru multe ocazii: cadouri de Craciun, de Valentine's day, cadouri pentru bunici sau parinti, cadou pentru iubit/iubita, cadou pentru nasi sau pur si simplu pentru decorarea camerei cu cele mai dragi poze de familie. Se pot deasemenea printa peisaje frumoase sau imagini abstracte care dau bine in anumite zone din casa. Deci, este un cadou foarte versatil care poate fi folosit in multe situatii.