GDPR

GDPR

In data de 25 mai 2018 intra in vigoare Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Scopul acestui regulament este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si informarea persoanelor fizice despre modul si scopul in care sunt utilizate datelor lor personale si modalitatea prin care pot solicita informatii si extragerea din comunitatile in care s-au inscris.

Ce date personale prelucram?

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele tale de identificare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la tine sau din alte surse atunci cand devii clientul nostru, sau cand folosesti produsele sau serviciile noastre.

Cum prelucram datele tale personale?

Prelucram datele personale doar pentru scopul de a-ti emite factura pentru produsele comandate sau pentru a-ti comunica ofertele nostre comerciale sau pentru a trimite informati periodice cu privire la activitatea societatii noastre. In plus datele tale le folosim pentru a putea livra produsele catre tine (prin firma de curierat), sau pentru a putea folosi plata cu cardul prin procesatorul de plati MobilPay sau pentru a-ti emite factura cu ajutorul softului de contabilitate SmartBill si pentru a putea pregati actele legale contabile alaturi de firma de contabilitate.

Cum poti sa administrezi acordurile exprimate?

Datele tale sunt fie colectate prin formularele de pe site-ul propriu fie prin servicii oferite de terti precum Mailchimp sau Mailerlite. In ambele cazuri printr-o simpla solicitare pe mail pe contact@deimagini.ro iti punem la dispozitie toate informatiile colectate. Daca doresti sa nu mai faci parte din comunitatea noastra ne poti informa si datele tale sunt eliminate definitiv.

 

Comunicam date personale catre alti destinatari?           

Nu. Datele oferite de tine sunt folosite doar de noi pentru a-ti comunica informatiile pe care ti-ai oferit consimtamantul sa le primesti.

 

Cat timp prelucram datele personale?

Datele tale personale sunt prelucrate si stocate pe tot parcusul colaborarii dintre noi si dupa finalizare pe perioda impusa de prevederile legale in domeniu.

 

Care sunt drepturile tale si cum pot fi exercitate?

 

  • Dreptul la consimtamant
  • Dreptul la informare
  • Dreptul de acces
  • Dreptul la rectificare
  • Dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat)
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii
  • Dreptul la portabilitatea datelor
  • Dreptul de opozitie

 

Iti poti exercita aceste drepturi prin simpla transmitere a unei solicitari la sediul nostru sau prin E-mail, la: contact@deimagini.ro