Info livrare / plată

***In perioada 31 Iulie - 15 August punctul de lucru este inchis pentru vacanta. Toate comenzile primite in aceasta perioada vor fi procesate in ordinea primirii incepand cu data de 16 August.***

Pentru a intra in posesia comenzii tale poti alege intre mai multe optiuni de livrare si plata in functie de nevoile tale.

Oferta livrare gratuita in 24 de ore:

 • La comenzile de developare fotografii si tablouri canvas in valoare minima de 95 lei Livrarea este Gratuita. 
 • Toate comenzile de developare foto cu livrare prin Curier Rapid primite pana la ora 14 vor fi expediate in aceasi zi daca nu depasesc 1000 de fotografii. Livrarea la destinatie se face urmatoarea zi lucratoare daca a fost aleasa livrarea prin curier.
 • Oferta de mai sus nu se aplica localitatilor pentru care Fan Curier percepe taxe suplimentare.
 • Pentru comenzile care nu depasesc suma de 95 lei se va achita taxa de transport.
 • Promotia Livrarea Gratuita este valabila doar pentru serviciul Developare Fotografii si Print Canvas si nu se aplica celorlalte servicii decat daca sunt insotite de o comanda de developare fotografii care intruneste conditiile promotiei.
 • Ridicare de la Magazinul Crangasi – Gratuit
 • Ridicare din magazin Kodak Baneasa – 9.90 lei
 • Livrare prin Posta Romana (3-6 zile) - 15.90 lei
 • Livrare prin Curier Rapid (24 de ore) - 19.90 lei

Livrarile prin Posta Romana se livreaza la domiciliu.Daca nu sunteti gasiti acasa ajung la oficiul postal de care apartineti, urmand sa le ridicati in baza avizului de instiintare primit. Timp in tranzit, 3-5 zile lucratoare.

La timpii de tranzit de mai sus se adauga timpul de executie aferent serviciului sau produsului comandat:

 1. Developare fotografii: 24 de ore.
 2. Fotografii magnetice: 24 de ore
 3. Fotocarte: 48 de ore.
 4. Print canvas si/sau poster: 48 de ore.
 5. Printuri pe placi metalice si/sau plexi: 48 ore
 6. Cadouri personalizate: 48 de ore

Aceste termene de executie sunt orientative si facem tot ce ne sta in putinta sa le respectam. Totusi, in anumite perioade din an datorita numarului mare de comenzi sau datorita concediilor personalului este posibil sa le depasim. Daca aveti o urgenta este intodeauna indicat sa ne contactati telefonic pentru a confirma timpul de executie.

Pentru developare pozelor dumneavoastra folosim hartie foto Fuji, calitatea fotografiilor developate la Deimagini fiind garantata cu returnarea 100% banilor.Pentru printarea fotocartilor mari folosim hartie Fuji Cristal Archive si Fuji Silk.

Pe durata ofertelor de developare poze online sau reducere la fotocarti si alte servicii de imprimare fotografii online oferite de Deimagini, conditiile curente pentru livrare pot fi modificate si vor fi afisate aici.

Pentru comenzile de developare poze plasate la magazine colaboratoare ( Ex: Kodak Baneasa )  nu sunt aplicabile preturile de pe site, cele aplicabile fiind afisate in magazin si pot fi aflate si telefonic. Punctul de lucru din Baneasa nu este administrat de Deimagini, ci este un magazin colaborator.