News

Printare foto de mari dimensiuni

De ce ne-am achizitionat cel mai profesional printer foto pentru printuri de mari dimensiuni. 

Dar mai bine sa va spunem intai ce fel de printer este. Toate fotografiile noastre pana la dimensiunea 30x90 se printeaza pe unul dintre cele doua printere Noritsu, clasic cu chimie foto si hartie fotosensibila. Insa pentru a printa tablouri pe panza canvas si fotografii de mari dimensiuni, aveam nevoie sa trecem la urmatorul nivel. Asa ca am cumparat un Canon Pro4100, ultimul racnet in materie de printer foto inkjet. Foloseste 12 culori, cerneala pigment ink si ofera cea mai inalta calitate de printare precum si o rezistenta remarcabila in timp, de cel putin 100 de ani in conditi optime. Adica fine art printing.

Suntem bucurosi ca in continuare vom putea satisface o mare varietate de cereri. Vom putea printa de la reproduceri de arta, la printuri foto pentru expozitii, de la simple tablouri canvas pentru casa ta, pana la postere pentru cel mai exigent artist grafician. Am avut situatii in care fotografi profesionisti au avut nevoie de printuri mari pentru expozitii si au avut greutati in a gasi un laborator foto profesional si performant care sa poata printa o fotografie artistica sau de peisaj la adevarata ei valoare, la o calitate de "fine art print". Fotografia adevarata cu pretentii nu se poate printa pe imprimante pentru bannere publicitare cu cerneala cumparata la litru.

Vom putea printa pe panza canvas tablouri personalizate la o calitate deosebita si un pret foarte accesibil. Incepand de la fotograful amator, pana la cei mai exigenti profesionisti, toti au nevoie la un moment dat de un tablou canvas cu fotografiile lor preferate. Acum il putem oferii, la o calitate remarcabila si un pret foarte bun.

Vom oferii printuri montate pe acrilic (plexi), o tendinta noua care se potriveste foarte bine in decoratiunile mai moderne, mai minimaliste, fata de clasicul tablou canvas care place mai mult celor mai conservatori.

Deasemenea, vom oferi si printuri tip poster, fie pentru profesionisti din grafica publicitara care cauta printare de calitate, cat si pentru publicul larg care pur si simplu vrea sa printeze o fotografie la dimensiune tip poster.

Asadar, vom putea printa orice vreti voi, la orice calitate vreti, pe latime de 1m si lungime de 30m. Nu aveti voi rezolutie, cat putem printa noi :)

Va asteptam cu mare drag.