•  
  • Pentru a intra in posesia comenzii tale de Developare poze sau Fotocarte ai de ales intre mai multe optiuni de livrare si plata in functie de nevoile tale. 

   Oferta Livrare GRATUITA* IN 24 DE ORE:

   -La comenzile de developare fotografii mai mari de 95.00 lei Livrarea este Gratuita.

   -Toate comenzile de developare foto cu livrare prin Curier Rapid primite pana la ora 14 vor fi expediate in aceasi zi daca nu depasesc 1000 de fotografii. Livrarea la destinatie se face urmatoarea zi lucratoare. 

   -Oferta de mai sus nu se aplica localitatilor pentru care Fan Curier percepe taxe suplimentare.

   -Pentru comenzile de developare poze care nu depasesc suma de 95.00 lei se va achita taxa de transport. 

   - Promotia Livrarea Gratuita este valabila doar pentru serviciul Developare Fotografii si nu se aplica celorlalte servicii decat daca sunt insotite de o comanda de developare fotografii care intruneste conditiile promotiei. 

   -Ridicare de la unul din magazinele noastre  -  Gratuit

   -Ramburs Posta Romana  ( 3-6 zile )  -  aproximativ 12-13 lei ( depinde de numarul fotografiilor )

   -Ramburs Curier Rapid ( 24 de ore )  -  15.50 lei
   -Card Bancar  Posta Romana ( 3-4 zile )  -  aproximativ 9-10 lei ( depinde de numarul fotografiilor )
   -Card Bancar Curier Rapid ( 24 de ore )  -  10.50 lei
    

   Livrarile prin Posta Romana ajung la oficiul postal de care apartineti, urmand sa le ridicati in baza avizului de instiintare primit. Timp in tranzit, 3-5 zile lucratoare.

  • La timpii de tranzit de mai sus se adauga timpul de executie aferent serviciului sau produsului comandat.

  • Pentru developare pozelor dumneavoastra folosim hartie foto Fuji, calitatea fotografiilor developate la Deimagini fiind garantata cu returnarea banilor.

  • Pentru printarea fotocartilor la Deimagini folosim deasemenea hartie fuji.

  • Pe durata Ofertelor de developare poze online sau reducere la fotocarti si alte servicii de imprimare fotografii online oferite de Deimagini conditiile curente pentru livrare pot fi modificate si vor fi afisate aici.

  • DeImagini recomanda plata cu card bancar pentru reducerea costurilor de transport. DeImagini foloseste sisteme de plata securizate.

  • Pentru comenzile de developare poze plasate direct la punctul de lucru din Baneasa nu sunt aplicabile preturile de pe site, cele aplicabile fiind afisate in magazin si pot fi aflate si telefonic.